Borger

Laura Taunâjik – Mit Bedste Juleminde

Historisk information

Takster, åbningstider, regler mv. som fremgår af denne artikel er ikke nødvendigvis gældende i dag.

Kommuneqarfik Sermersooq’s julekalender kører frem til jul. Vi har spurgt medlemmer af kommunalbestyrelsen og formænd for bygderådene om deres arbejde i 2017, samt hvad deres bedste juleminde er.

Jeg har generelt været glad for arbejdet i kommunalbestyrelsen. Man kan mærke, at vi med tiden lærer hinanden bedre at kende, og der er en kollegial stemning, som gør, at vi også kan se hinanden uden for møderne.

Jeg har været glad for at se at udviklingen også går fremad i de andre byer og bygder end Nuuk. Det er godt at se vores projekter om at bringe børn og ældre tættere på hinanden. I min generation tog vi det måske som en selvfølge, men vi ved at generationerne ikke har den store kontaktflade i dag. Så jeg er glad for at være med til at arbejde på at få vendt denne udvikling.

Mine bedste minder fra julen stammer fra min barndom. Jeg voksede op hos mine bedsteforældre, og det var altid magisk at vågne op til julen. Der er stadig mørkt udenfor, og der er masser af stearinlys i huset. Min aataa plejer at råbe fra stuen juuddigaeraar juuddigaeraar – at det er jul. Det er den bedste måde vågne op til jul.


Husk at deltage i Kommuneqarfik Sermersooq’s julekonkurrence #julenuuk og vind en iPad. Du deltager ved at poste et billede af dit bedste juleminde på Facebook eller Instagram og brug hashtagget #julenuuk