Borger

Knud Mathiassen – Mit bedste juleminde

Historisk information

Takster, åbningstider, regler mv. som fremgår af denne artikel er ikke nødvendigvis gældende i dag.

Kommuneqarfik Sermersooq’s julekalender kører frem til jul. Vi har spurgt medlemmer af kommunalbestyrelsen og formænd for bygderådene om deres arbejde i 2017, samt hvad deres bedste juleminde er.

Jeg er ny i kommunalbestyrelsen og de første par måneder har jeg brugt på at suge til mig af nye oplevelser og jeg er blevet en del erfaringer rigere. Jeg har oplevet rigtige gode stunder, jeg har oplevet ”stormvejr”, jeg har været igennem tunge emner men jeg har også oplevet en masse gode ting.

Det har været rigtigt positivt at mødes med de øvrige kommunalbestyrelsesmedlemmer, ikke kun telefonisk men også ”i det rigtige liv”. Vi har haft mange gode stunder sammen, og vi har drøftet mange spændende og indholdsrige emner.

Da jeg besluttede mig for at stille op til kommunalbestyrelsesvalget var en af mine mærkesager ”børn og familier” og det er stadig et emne som jeg brænder for. Men jeg vil også gerne arbejde for at fremme erhvervslivet og byggeriet.

Mine bedste juleminder er fra min barndom i Kuummiut. Indbyggerne i bygden har et meget nært forhold til hinanden, folk er tætte og kærlige overfor hinanden. Vi plejer at bruge juletiden på at være sammen med familien og indbyggerne i bygden, hvor vi hygger og har det godt. Som barn plejede vi også at synge fra hus til hus.

Som voksen har det ikke betydning for mig, hvor jeg holder jul. Vi skaber selv julestemningen. Jeg er far til en 7-årig dreng og en 2-årig datter og som far er det min opgave at sørge for at mine børn har det godt.

Husk at deltage i Kommuneqarfik Sermersooq’s julekonkurrence #julenuuk og vind en iPad. Du deltager ved at poste et billede af dit bedste juleminde på Facebook eller Instagram og brug hashtagget #julenuuk