Borger

Justus Poulsen – Mit bedste juleminde

Historisk information

Takster, åbningstider, regler mv. som fremgår af denne artikel er ikke nødvendigvis gældende i dag.

Kommuneqarfik Sermersooq’s julekalender kører frem til jul. Vi har spurgt medlemmer af kommunalbestyrelsen og formænd for bygderådene om deres arbejde i 2017, samt hvad deres bedste juleminde er.

Det er mit femte år som medlem af bygdebestyrelsen og jeg er nu formand for Kulusuk, Tiilerilaaq og Isortoq.

I år har vi fået lavet en multibane, men på grund af efterårsvejret har vi været nødsaget til at stoppe projektet. Men vi regner med at påbegynde arbejdet igen i løbet af 2018. Når multibanen står klar, vil man kunne spille fodbold og basketball.

For mig er hele julen en dejlig tid. Som familie plejer vi at holde en fredelig jul. Vi plejer at være sammen med min familie og min kones familie. Den 23. december pynter vi op til jul og dagen efter plejer der at være pivorleerneq (fremsigelse af juleevangeliet). Jeg har fødselsdag den 26. december og den dag plejer vi at hygge og spise sammen. I år fylder jeg 57 år.

Husk at deltage i Kommuneqarfik Sermersooq’s julekonkurrence #julenuuk og vind en iPad. Du deltager ved at poste et billede af dit bedste juleminde på Facebook eller Instagram og brug hashtagget #julenuuk