Borger

Indeklima på skole undersøges

Historisk information

Takster, åbningstider, regler mv. som fremgår af denne artikel er ikke nødvendigvis gældende i dag.

Der er i denne uge blevet konstateret indeklimaproblemer i fire klasseværelser på Ukaliusaq-skolen (USK) i Nuuks midtby. Derfor er fire klasseværelser blevet lukket af for brug.

Samtidig har Kommuneqarfik Sermersooq igangsat en omfattende analyse af indeklimaet på skolen, som bliver gennemført allerede i denne weekend. Resultat at undersøgelsen ventes at ligge klart mit i næste uge.

”Vi ved, hvor vigtigt indeklimaet er for vores elevers indlæringsevne og velbefindende. Derfor har vi reageret prompte. Så snart vi har resultatet af undersøgelsen, beslutter vi, hvordan vi løser problemet bedst muligt,” siger direktør i Forvaltning for Børn og Skole, Helene Broberg Berthelsen.