Services

Håb og motivation

Historisk information

Takster, åbningstider, regler mv. som fremgår af denne artikel er ikke nødvendigvis gældende i dag.

Hjælp mennesker med at få mere mod i idrætslivet

I tre foredrag fortæller løber Anton Møller Petersen, langrendstræner- og foreningsmand Poul Petersen og håndboldtræner/-spiller Johannes Groth hver deres historier om håb og motivation. Hvordan udvikler man som mennesker et positivt syn på fremtiden og mobiliserer kræfter til at forfølge sine drømme? Til foredragene får du forskellige synspunkter og relevante værktøjer, som gør dig i stand til at hjælpe dig selv eller jeres forenings brugere til at udvikle håb og motivation. Foredragsholderne har forskellige erfaringer inden for skader, genoptræning, elite, facilitering, kost, målsætninger og meget mere.

Hvem kan deltage?

Foredraget er for frivillige, trænere eller medhjælpere i foreninger. Det er dig, der for eksempel møder modløse og umotiverede brugere og udsatte mennesker, som du gerne vil hjælpe med at få mere mod på livet. Foredraget kræver ingen særlige forudsætninger, men det er vigtigt, at du forbereder dig og deltager aktivt og i diskussioner. For at få det fulde udbytte er det også vigtigt, at du efter foredraget sætter tid af til at afprøve dine erfaringer fra foredraget.

Tid

Søndag 3. december 2017 Kl. 14.00 – 17.00

Sted

”Ivigaq” Frivillighedshuset, Stadionvej 1.

Der er plads til 35 deltagere. Minimum 10 deltagere skal være tilmeldt, før foredraget gennemføres. Foredraget foregår på grønlandsk. Der er forplejning til deltagere.

Sådan foregår det

Foredraget er tilrettelagt som en blanding af oplæg fra foredragsholdere, drøftelser og fælles refleksion. Du får også mulighed for at udveksle erfaringer med de øvrige deltagere.

Tilmelding

Du tilmelder dig her:
E-mail: peqatigiiffiit@sermersooq.gl, eller på tlf. 36 73 11 eller 36 61 84, Afdeling for Sundhed og Fritid i Kommuneqarfik Sermersooq.

Tilmeldingsfrist:
Mandag d. 27. november