Borger

Åbningen af Nuuk Nordisk 2017

Historisk information

Takster, åbningstider, regler mv. som fremgår af denne artikel er ikke nødvendigvis gældende i dag.

Mandag den 16. oktober blev Nuuk Nordisk Festivalen 2017 skudt i gang med en lang række af festlige indslag, der spændte lige fra åbningsparade og taler til filmfestival og koncerter med blandt andre Rasmus Lyberth og Steffen Brandt.

”Det er blot anden gang, der holdes Nuuk Nordisk,” sagde borgmester Asii Chemnitz Narup i sin tale ved åbningen. ”Men med det program, der er sat sammen her i 2017, vil jeg sige, at denne festival er en vidunderlig gave til os alle, og I kan roligt glæde jer til at lukke op for dette års kulturelle gavebod, for det bliver et sandt festfyrværkeri af oplevelser, der vil spænde over alt lige fra teater og koncerter til dans, opera, billedkunst, litteratur og meget mere – samlet set over 250 kulturelle events. Nuuk Nordisk er vores fælles, nordiske platform – et levende samlingssted, hvor vi kan mødes og dele vores kultur med hinanden på tværs af alder, nationalitet og baggrund.”

Nuuk Nordisk Kulturfestival 2017
Nuuk Nordisk er et sandt fyrværkeri af kulturelle oplevelser, som vil spænde over alt lige fra teater og koncerter til dans, opera, billedkunst, litteratur og meget mere – samlet set over 250 kulturelle events.

I løbet af ugen, der står helt i kulturens tegn, vil man kunne nyde forestillinger, shows, udstillinger og oplæsninger på mere end 50 forskellige lokaliteter i Nuuk. Det bliver blandt andet på teatret, biblioteket, i forskellige offentlige byrum, Inussivik, Katuaq samt en række andre steder spredt ud over hele byen.

Ud over forestillinger, koncerter, udstillinger og oplæsninger præsenteres der yderligere et omfattende program af workshops, seminarer og public talks.

Program
Se det fulde program her>> http://nuuknordisk.gl/da/program/#/artists/alphabetical
Du kan også hente Appen ’Nuuk Nordisk Festival’. Her kan du se det fulde program og let planlægge din uge på din mobil.

Der kan købes billet på den officielle hjemmeside: http://nuuknordisk.gl/da/billetter/

Arrangører
Nuuk Nordisk Kulturfestival 2017 afholdes i samarbejde mellem Nordens Institut i Grønland, NAPA og Kommuneqarfik Sermersooq.