Borger

Arnarigsok Tittusen vinder iPad

Historisk information

Takster, åbningstider, regler mv. som fremgår af denne artikel er ikke nødvendigvis gældende i dag.

Historisk information

Konkurrence i Paamiut-nyt havde næsten 100 deltagere.

Præcis 96 lokale borgere afleverede en besvarelse på kommunekontoret i Paamiut. De har svaret på spørgsmål om nyhedshistorier i seneste udgave af Paamiut-nyt. Arnarigsok Tittusens navn dukkede op af den sorte sæk, da der blev trukket lod blandt alle de korrekte besvarelser. Hun modtager hurtigst muligt sin præmie i konkurrencen – en iPad.

Paamiut-nyt er en husstandsomdelt avis fra Kommuneqarfik Sermersooq. Avisen bringer lokalt nyt fra Paamiut. Tilsvarende laver Kommuneqarfik Sermersooq Tasiilaq-nyt til kommunens største by på østkysten. Begge aviser udkommer fire gange om året.

Læs Paamiut-nyt

Læs Tasiilaq-nyt