Borger

INVITATION til virksomheder: Erhvervs- og Uddannelsesmesse Siunissaqaasa 2024

Kommuneqarfik Sermersooq i samarbejde med byskolerne i Nuuk, Nuummi Sulisitsisut og CSR Greenland, inviterer til årets erhvervs- og uddannelsesmesse, Siunissaqaasa 2024. Arrangementet finder sted i Atuarfik Inussuk den 2. oktober 2024 fra kl. 10.00 til 14.00 og er målrettet elever i 9. og 10. klasse fra Nuuks byskoler.

Messen har til formål at inspirere og motivere eleverne i deres valg af uddannelse og karriere. Virksomheder og uddannelsesinstitutioner får mulighed for at præsentere deres aktiviteter og tilbyde interaktive oplevelser, der kan give eleverne en forsmag på forskellige erhverv og brancher. Dette kan være den afgørende oplevelse, der hjælper eleverne med at træffe informerede valg om deres fremtid.

For at deltage i messen skal virksomhederne være forberedt til at møde eleverne fra kl. 8.00 og være klar til at fortælle om deres virksomhed og medarbejderes uddannelsesbaggrund. Derudover opfordres virksomhederne til at overveje at tilbyde skolepraktik til eleverne.

Tilmeldingsfristen for deltagende virksomheder er den 15. august 2024, og tilmelding kan ske via email til csr@csr.gl.

Arrangementet er økonomisk støttet af virksomhederne selv, men alle sponsorater er velkomne for at sikre, at eleverne får størst muligt udbytte af messen.

Kom og vær med til at vise mangfoldigheden af uddannelses- og karrieremuligheder i Nuuk!

For mere information, kontakt:

Rena Kriegel Mikkelsen, Kommuneqarfik Sermersooq, rena@sermersooq.gl

Bent Sørensen, Nuummi Sulisitsisut, bent@ga.gl

Ulla Lynge, CSR Greenland, csr@csr.gl

Vi ser frem til at se jer alle til en inspirerende og lærerig dag!