Kajumissutsimik suliaqartunut tapiissutinik qinnuteqarit

Inunnut sammitinneqartunut siunertalimmik kajumissutsimik suliaqartunut tapiissutinik qinnuteqarnissamut killigititaq qanillivoq. Sammisassanut tapiiffigineqarsinnaanerlusi qanorlu qinnuteqarsinnaanerlusi takusiuk

Kommuneqarfik Sermersuup nammineq piumassuseq tunngavigalugu suliniuteqarneq pingaartippaa. Taamaattumik kommune nammineq piumassuseq tunngavigalugu inunnik sullissinermut ukiut tamaasa aningaasaliissutinik immikkoortitsisarpoq. Suliniutinut tapersersuineq, kajumissutsimik suliaqartut meeqqanut inersimasunullu isumaginninnikkut ilungersunartorsiortut inuunerannik pitsaasumut allannguinissaq aningaasanut immikkoortinneqartunut siunertarineqarpoq. 

Kommunimit neriuutigineqarpoq aningaasanik immikkoortinneqartunik agguaanermi inuttut peqqissutsikkullu ajornartorsiutinut suliniutinik tapersersuisoqassasoq, kajumissutsimillu suliaqarnermut kajumissuseqalertitsisinnaalluni.


Kina qinnuteqarsinnaava?

Katuffiit, peqatigiiffiit inuillu ataasiakkaat sullitaminnut sammisassaqartitserusuttut.


Qinnuteqarnissamut piffissaliussaq

1. oktobari 2020


Paasissutissat allat qinnuteqarfissarlu uani takukkit