Borgmesteri Coronamik nalaataqarneq pillugu ilisimatitsivoq

Kommuneqarfik Sermersooq Coronamik nalaataqarnermi ikiuiniarluni sunik suliniuteqarpa?  

Paasissutissat pingaaruteqartut sapinngisamik amerlanerpaanut anngunnissaat qulakkeerniarlugu, borgmesteri Charlotte Ludvigsen arlalinnik videonik aallakaatitassiorniarluni aalajangerpoq. Ullumikkut borgmesterip ilaatigut oqaluttuarisinnaavaa:

  • Taamatut nalaataqarnerup nalaani Kommuneqarfik Sermersooq suliffeqarfiit aningaasassaqarniassammata akiligassat sioqqutsilluni akilerniarlugit aalajangersimasoq. Manna tikillugu piffissaq sioqqullugu 41 millionit akilerneqarput.
  • Kommunimi sanasut kaaviaartitsinissaannut Kommuneqarfik Sermersuup atuarfinni suliffeqarfinnilu assigiinngitsuni iluarsartuussinermi suliassat aallartinniarlugit aalajangersimasoq.
  • Nuummi meeqqerivinnut apriilimut akiligassat taamaatiinnarniarlugit Kommuneqarfik Sermersooq aalajangersimasoq.