Meeqqanik inersimasunillu sunngiffimmi atuartitsineq

2020-mi kvartalimi siullermi sunngiffimmi atuartitsinermik pilersaarutit inissipput. Atuartitsineq Nuummi atuarfinni ingerlanneqassaaq. Annertunerusumik atuarsinnaavutit, uani


Meeqqanut pilersaarummi ilaatigut nerisassiorneq, assassorneq iffiornerlu ilaapput. Inersimasut qilanaarutigisinnaasaat ilaatigut tassaapput tuluttut, qallunaatut spanskisullu oqaatsinik atuartitsineq aammalu mindfulness, putoortuliorneq aamma avittarneq.


Pilersaarut takuuk imaluunniit peqataaniarlutit nalunaarit, ugguuna.


Aaqqissuussat Nuummi atuarfinni ingerlanneqassapput, 2020-milu januaarimi aallartissallutik.


Peqataaniarlutit nittartakkakkut nalunaarnissamik periarfissaqanngilatit? Peqataaniarlutit nalunaarniaruit annertunerusumilluunniit paasisaqarniaruit oqarasuaatikkut 36 60 81-imut sianerlutit imaluunniit sunngiffik@sermersooq.gl-ikkut saaffiginnissinnaavutit.