Peter Davidsen – Juullimi Eqqaamasanni Nuannernerpaaq

Kommueqarfik Sermersuup juullimi ammartagaa juullernissaata tungaanut ingerlavoq. Kommunalbestyrelsimi ilaasortat apersornikuuagut ukiup ingerlanerani suliaminni suut nuannarinersaasimaneraat aamma inuunerminni juullimi eqqaamasaminni suna nuannernersaanersoq.

2017-imi kommunalbestyrelsemi suleqataasimaninni eqqaamasamma nuannernersarissavaat, inuusuttunut kommunalbestyrelsemik aallartitsinissamik siunnersuutima akuerineqarnera. Kommuneqarfik Sermersuumi inuusuttut tamat oqartussaaqataanerannik akisussaaqaalernerannik tamanna kinguneqassammat.

Juullimi eqqaamasanni nuannernersaraat panitta 2005-imi juullisioqatigeqqaarnera. Juulli nuannertuaannaraluartoq, meeqqap juullisioqatigeqqaarnerata juulli nuannernerulersimmagu.


Kommuneqarfik Sermersuup juullimi unammisitsinerani #julenuuk-mut peqataanissat eqqaamajuk. Hashtag #julenuuk atorlugu Facebookimut Instagramimulluunniit assimik ikkussiguit unammisitsinermut peqataassaatit.