Innuttaasunut

Nunani avannarlerni suleqatigiinneq nukittunerusoq

Kulturikkut paarlaasseqatigiinneq pitsanngorsaataasoq Nunani Avannarlerni Killerni Illoqarfiit Pingaarnersaasa Aningaasaateqarfiannit aningaasaliiffigineqarnissamut maanna periarfissaqalerpoq.

Nunani Avannarlerni Killerni Illoqarfiit Pingaarnersaasa Aningaasaateqarfiannut qinnuteqaqqittoqarsinnaalersoq Kommuneqarfik Sermersuumiit nalunaarutigineqarpoq. Kommuneqarfik Sermersuup, Reykjavikip aamma Tórshavnip akornanni suleqatigiilluni kulturip, ilinniartitaanerup timersornerullu siuarsarnissaannut periarfissatsialak. Nunani avannarlerni illoqarfiit pingaarnersaasa akornanni ikinngutigiinneq suleqatigiinnerlu aningaasaateqarfiup ilisarnaatigivaa aamma taakku innuttaasa akornanni attaveqatigiinnerup paaseqatigiinnerullu nukittorsarnissaannut suliniutit tapersersugaralugit. Kulturimut tunngasunik paarlaasseqatigiittarnerninngaanniit ataatsimut ilinniartitaanermut pilersaarutinut, timersornermi aaqqissuussanut imaluunniit kulturimut tunngasunik paarlaasseqatigiinnermut attuumassuteqartunik suliniutissatut siunnersuuteqarniarlutik qinnuteqarusuttut nassiussinissamut kaammattorneqarput. Peqatigiilluta ataqatigiilerta ataatsimoornerpullu nukittorsarlugu!

Qanoq qinnuteqarsinnaanerit pillugu paasissutissat annertunerusut link-imi ataaniittumi takusinnaavatit: