Innuttaasunut

MitID-iitaarniartunut ilitsersuut

MitID-taarniarlutit ikiortariaqaruit, Kommunimi Innuttaasut Kiffartuussiviannukarsinnaavutit. Ajornannginnerussammallu Innuttaasut Kiffartuussiviat isiginnaagassiannguanik naatsunik ilitsersuutaasunik marlunnik pilersitsisimapput, angerlarsimaffinniit iluaqutigisinnaasannik.

MitID-taarniarluni ikiorteqarnissaq pisariaqartinneqarpoq. Ilinnullu innuttaasutut ajornannginnerussammat Innuttaasut Kiffartuussiviat marlunnik isiginnaagassiannguanik ilitsersuutaasinnaasunik pilersitsisimapput, illit angerlarsimaffinniit qanoq iliorlutit MitID-taarsinnaaninnut ilitsersuussummik.

MitID-ip nittartagaatigut ilitsersuutinik qallunaatuunik peqareerpoq.

Isiginnaagassiap siulliup takutippaa qanoq ilillutit MitID-i pilersissinnaanerit. Isiginnaagassiallu aappaata takutippaa MitID-mut app-eq oqarasuaatikkut qanoq atorsinnaanerit.

Isiginnaagassiaaqqat maana takukkit: