Services

Nuummi inunnik isumaginninnermik sullissinneq ammaannarpoq

Paasissutissaq qangarnissaq

Akit, ammasarfiit, malittarisassallu il.il. uani saqqummiunneqartut qanganitsersimasinnaapput.

Nuummi isumaginninneq pillugu attaveqarusukkuit tamanna suli ammavoq. Sillimaniarnermulli tunngasut maannamut atuuttut suli atuupput, taamaattumik oqarasuaatikkut saaffiginninnissat kaammattuutigissavarput.

Nuummi isumaginninnermik sullissineq tamanut ikiorserneqarnissamik ikiorneqarnissamillu pisariaqartitsisunut ammaannarpoq. Ammarsarfiit nalinginnaasut – nammineerluni aamma oqarasuaatikkut oqaloqatiginninnissamut ammasarfiit, atuupput. Sillimaniarnermullu malittarisassat immikkut ittut atuutilersinneqarput, tassa imaappoq, illit eqqumaffigissavat inuit isumaginninnermut sullissivimmut isertinneqarsinnaasut qanoq amerlatigisukkuutaarlugit isersimatinneqarsinnaanerat killeqartinneqarmat. Sillimaniarnermut malittarisassaq taanna atuutilersinneqarpoq, innuttaasut aamma sulisut peqqissusiat illersorniarlugu, inuillu amerlavallaat ataatsikkut isumaginninnermik sullissivimmiitinnissaat pinngitsoorniarlugu. Kaammattuutigivarput, illit isumaginninnermik sullissivimmut oqarasuaatikkut attaveqassasutit, tamanna sullissinermik eqaannerusumik isumannaannerusumillu pisinnaammat.

Sullissinerit tamarmik sapinngisamik sivikitsuutinneqarnissaat anguniarneqarpoq. Tamanna Nuummi inuit amerlanerpaamik 10-t katersuussimanissaannik killilersuinerup malitsigivaa malikkumaneqartoq, taamaalillunilu sullissineq sivikinnerpaaffianiitinniarneqarpoq sapinngisamik innuttaasut amerlanerpaat sullissinnaajumallugit. Oqaloqatiginninnerup kingorna malitseqartitsisoqassappat tamanna oqarasuaatikkut ingerlanneqassaaq.

Isumaginninnermik sullissivimmit innuttaasutut oqaloqateqassaguit tamanna oqarasuaatikkut ingerlanneqassaaq, piffissarlu isumaqatigiissutigineqartoq malillugu kommunimiit sianerfigineqassaatit.

Isumaginninnermik sullissivimmi isumaqatigiissuteqarsimaguit, kaammattorneqassaatit oqarasuaatikkut mailikkulluunniit saaffiginninnissat pillugu.

Isumaginninnermik sullissivik uunga attavigisinnaavat:

Oqarasuaat: 36 76 00

Mail: si@sermersooqo.gl