Innuttaasunut

Aqqusinermi qulleq orange ikeqattaartartoq ingerlanissamut najoqqutassaq Torontolys – Imatut iliortassaatit

Nuussuarmi Qatserisartoqarfiup eqqaani aamma Borgmesterip Anniitap Aqqusernani orange-mik ikeqattaartoqaraangat, qatserisartoqarfimmut tassanngaanniillu ingerlaartut, angallattunit immikkut eqqumaffiginnittoqartassaaq. Angallattunik assiinissat unitsitsinissallu pinngitsoortittuakkit.

Qulliit ikeqattaaraangata, aqqusinerli ingerlaffigineqarsinnaalluni, taava ingerlaartut malissavatit. Taamatut iliunngikkuit qatserisartut, tuaviortumik qatserutinukarlutik qatserisartoqarfiliartut, unitsittoorsinnaavatit.

Qatserutit qatserisartoqarfimmiit anillakaanniarpata soorunami inissaqartinneqassapput namminerlu unilluni. Taamaattumik avatangiiserisatit angallattullu allat immikkut eqqumaffiginissai pitsaasuuvoq.