Meeqqat, Inuusuttut Ilaqutariillu Services

Meeqqat Ulluanni 1/6-23-mi kommunimi aaqqissuussarpassuit pisussat ilaat

Ulloq juunip ulluisa aallaqqaataanni kommune tamakkerlugu meeqqat ulluat nalliussineqassaaq. Kommune tamakkerlugu meeqqat nuannersorpassuarnik assigiinngitsorpassuarnillu sammisaqartinneqassapput. Sammisassatut pisussat ilamininngui matumani takusinnaavatit.

Ulloq juunip ulluisa aallaqqaataanni kommune tamakkerlugu meeqqat ulluat nalliussineqassaaq. Tassa imaappoq meeqqanut tamanut sammisassat nuannersut assigiinngitsullu arlallit ingerlanneqarumaarput. Illoqarfinni nunaqarfinnilu assigiinngitsuni meeqqat sapinngisamik amerlaneraat nuannisariarnissaat sammisaqarnissaallu anguniarlugu sammisassarpassuit eqqumaffigineqassasut kaammattuutigineqarpoq. Sammisassarpassuit akornanni ilamininngui ataani takusinnaavatit, tassaasut timersorneq, nipilersorneq aamma nutaaliorneq.