Attaveqaatit angallannerlu

Nuummi sullorsuaq nal. 12.00-miit matussaaq

Sullorsuarmi asfalterinissaq kiisami pisinnaanngormat, taavalu taamatut periarfissaqaqqilernissaq qaqugu pisinnaanersoq suli nalunarmat, ullumikkut nal. 12.00-miit sullorsuaq asfaltilersuisorneqassaaq, tamannalu unnuup tungaanut pissaaq, naammassisoqarnissaata tungaanut.

Nuummi aqquserngit ukioq 2022-mi asfaltilersorneqartussat tamarmik maanna qapiarneqarsimalerput. Innuttaasullu sumiiffinni taakkunani sissuerlutik angalanissaat kaammattuutigineqarpoq.

Aqquserngini piareersarneqarsimasuni asfaltilersuinerit qaammatini tulliuttuni ingerlanneqarumaarput.

Asfaltilersuinissat akunnerit marluk iluanni ilimasaarutigineqartassapput. Piffissap sivikitsuinnaq atorlugu ilimasaartuigineqartarnissaannut peqqutaasut tassaapput asfaltilersuinnginnermi nalaatat arlaqartut apeqqutaasarneri. Tassani silap allanngorarsinnaasarnera apeqqutaangaatsiartarluni.