Sunngiffik

Nuummi sunngiffimmi atuartitsinissamut nalunaarit!

Paasissutissaq qangarnissaq

Akit, ammasarfiit, malittarisassallu il.il. uani saqqummiunneqartut qanganitsersimasinnaapput.

2022/2023-mi sunngiffimmi atuartitsinermut programmi Peqqinnermut Sunngiffimmilu Immikkoortortaqarfiup naammassivaa. Kikkunnut tamanut qassinilluunniit ukiulinnut sammisassat nuannersorpassuit soqutiginartullu periarfissaapput.

Meeqqanut sammineqarsinnaasut ilaatigut ukuullutik; iganeq, mersorneq aamma isiginnaartitsineq.

Inersimasut ilaatigut mavedansertoqarsinnaassaaq, marriorneq aammalu qiviulerineq. Sammisassat tamarmik uani takusinnaavatit aamma tassuuna nalunaarsinnaavutit.

Sammisassat Nuummi sumiiffinni assigiinngitsuni ingerlanneqassapput. Taakku piffissallu linkimi takusinnaavatit. MALUGIUK! Quppernermi nalunaafissami atuarfiit aqqi ungaluusalerlugit allassimapput. Taakku sammisaqartitsinerup sumi ingerlanneqassaneranik takussutaaginnarput. Piumasaqaataanngilaq atuarfimmi atuartuunissat.

Peqataaniarlutit nittartakkakkut nalunaarnissamik periarfissaqanngilatit? Sukkulluunniit peqataaniarlutit nalunaarsinnaavutit imaluunniit paasissutissat annertunerusunik pissarsisinnaavutit ugguuna, oqarasuaat 36 60 81 imaluunniit mailikkut sunngiffik@sermersooq.gl