Services

Angerlarsimaffimmi Ikiorteqarfimmi utaqqiisaagallartumik pingaarnersiuineq

Angerlarsimaffimmi Ikiorteqarfik coronamik tuniluuttoqarneranit unammillernartumik inissinneqarpoq, taamaattumik innuttaasut pisariaqartitsinerpaat siulliullugit sullinniarlugit utoqqiisaagallartumik nukinnik pingaarnersiusariaqalerpoq.

Tamaattulimmillu piffissami januarip arfineq-aappaaniit januarip 13-iata tungaanut innuttaasut ataani taaneqartunik ikiorneqartarnissaminnik pisariaqartitsisut sullinneqarnissaat ukkatarineqassapput:

  • Medicinboks
  • Nerisassat
  • Eqqiluisaarneq perusuersartarfilirnermullu ikiorneqarneq
  • Alersiusanut
  • Ikiorneqarnissamik kalleriisut
  • Pisiniarneq (innuttaasunut kisimiittunut)

Innuttaasut allanik ikiortariaqarnermut akuersissutillit piffissami taaneqartumi sullinneqarnertik ajorseriarnerannik misigisaqarsinnaassapput, taamaattorlu angerlarsimaffimmi ikiortini pigaartumut sianertoqartuaannarsinnaavoq, uunga: +299 552490