Innuttaasunut

Akissarsiaqarani angerlartitaaneq: Uppernarsaatissat eqqaamakkit

Paasissutissaq qangarnissaq

Akit, ammasarfiit, malittarisassallu il.il. uani saqqummiunneqartut qanganitsersimasinnaapput.

Corona peqqutigalugu akissarsiaqarnak angerlartitaavit? Taamaappat Kommuneqarfik Sermersuumi Isumaginnittoqarfiup Sullissivia aqqutigalugu ikiorserneqarsinnaavutit. Coronamut misissortissimanissat pisariaqanngilaq, kisiannili akissarsiaqarnak angerlartitaasimanerit uppernarsartussaavat. Assersuutigalu sulisitsisunniit mail imaluunniit allakkat atorlugit tamanna pisinnaavoq. Isumaginnittoqarfiup Sullissivia maannarpiaq amerlasuunit saaffigineqartarmat, saaffiginninnginninni uppernarsaatissanik qulakkeerisimanissat iluaqutaasorujussuussaaq.

Coronamik tunillatsissimaguit, imaluunniit angerlarsimaannartussaaguit ornigullutit saaffiginnissanngilatit.

Isumaginnittoqarfiup Sullissivia uunga attaqarfigisinnaavat:

Oqarasuaat: 36 76 00

Mail: si@sermersooq.gl