Innuttaasunut

Oqalugiarneq: Pinngortitami ivigarsuit atornissaannik ilinniarit

Paasissutissaq qangarnissaq

Akit, ammasarfiit, malittarisassallu il.il. uani saqqummiunneqartut qanganitsersimasinnaapput.

Maanna assigiinngitsunut ivigarsuit atornissaannut ilinniarnissannut periarfissaqalerputit. Tamanna pissaaq ulloq 26. okt. 19.00-20.30, peqataanissamullu nalunaaruit sumi ingerlanneqassanersoq pillugu nalunaarfigineqarumaarputit – apeqqutaavormi qassit peqataaniarlutik nalunaassanersut.

Maana peqataanissamut nalunaarit

Qaammatini tulliuttuni angerlarsimaffimmi naatitanik naatitsinermik, nammineerluni nalunaarsuinerit immersornissaannut kiisalu pinngortitami naasut qeqquallu atornissaanut tunngasunik oqalugiartoqartassaaq. Taamaattumik kommunip Facebook-ikkut quppernera malinnaaffigiuk!