Innuttaasunut

Pinngortitami qimatat uku ilisarisinnaavigit? Taamaappat Kommuneqarfik Sermersuup tusarfigerusuppaatit

Paasissutissaq qangarnissaq

Akit, ammasarfiit, malittarisassallu il.il. uani saqqummiunneqartut qanganitsersimasinnaapput.

Kommuneqarfik Sermersooq Narsaarsummi avatangiisinik mingutsitsinermut akisussaasunik ujaasivoq, inuillu tuttunniarfittut nuannarineqartumi qimanneqarsimasunik ilisarsisinnaasut tusarfigerusullugit.

Frederik Josefsenip ikinngutini ilagalugit tuttunniarluni Narsaarsummukarami takusai tujorminarsimaqaat. Toqqit arlallit, madrassit, natersuit, gassit, ikumasartut, igat, nerisassat qillertuusaniittut allarpassuillu pinngortitamut qimanneqarsimapput.

Pinngortitamik illersuinissaq ataatsimut suliassaavoq, taamaattumillu inuit pinngortitamik taamatut innarliisimasut takullugit nakeriallannarpoq. Pinngortitamut nassatat nammineq angerlaattarnissaat isumagineqassaaq.’

Pisattat ilai ilisarisinnaagukkit sai@sermersooq.gl-imut saaffiginnigit imaluunniit oqarasuaatikkut: 34 70 00. Kommunip siullermik akisussaasut peqqussuteqarfigissavai tamannali aaqqiissutaanngippat, politiinut nalunaarutigineqassaaq.