Innuttaasunut

NNK 21: billetsi ataaseq atorlugu misigisassarpassuaqarsinnaavutit

Paasissutissaq qangarnissaq

Akit, ammasarfiit, malittarisassallu il.il. uani saqqummiunneqartut qanganitsersimasinnaapput.

Katuami paarlersuarmi tusarnaartitsinerit 13-it, eqqumiitsulianik saqqummersitsinerit arfineq-marluk kiisalu nunatta avataaneersunit isiginnaartitsinerit pingasut, allarpassuillu. Tamakku tamarmik billetsi ataaseq atorlugu Nuuk Nordisk Kulturfestivalimi misigisinnaavatit, billetsip akia taamaallaat 299 kr. Ullumikkut pisiariguk!

Maanna qaammat ataasiujunnaarpoq 2021-mi Nuuk Nordisk Kulturfestivalip aallartinnissaanut, taamaasilluni nunatsinni illoqarfiit pingaarnersaanni kulturikkut misigisassanik ulikkaavittussanngorluni, ulluni sisamani tusarnaartitsinerit kulturikkullu misigisassat allat 299 koruuninik imaluunniit 18-it inorlugit ukioqaraanni 149 koruuniinnarnik akiliinikkut misigineqarsinnaapput. Billetsi maanna pisiariguk.

Programmi naammassiliivippoq, tusarnaartitsisussalli ilaat avammut nalunaarutigineqareersut ilaat ukuupput:

  • Pukuut
  • Asgéir
  • Kunngi Ilanilu

Suli aaqqissuussanik amerlanerusunik peqarput, qinigassallu amerlaqaat, aamma eqqaamallugu meeqqat 13-it inorlugit ukiullit tamanut akeqanngitsumik misigisassarsiorsinnaammata. NNK 21-imi takuss’!

NNK-p nittartakkami quppernerani una toorneratigut billetsi pisiariuk