Innuttaasunut

Aasaanerani atuanngiffeqarnerup nalaani aaqqissuussinerit: Pattagissami klaverimi imaluunniit mixerpultimi nipimik nuannersuliorneq ilinniaruk

Paasissutissaq qangarnissaq

Akit, ammasarfiit, malittarisassallu il.il. uani saqqummiunneqartut qanganitsersimasinnaapput.

Aasaannaqaaq, taamaattumillu sunngiffeqarnissamut piffissaqarnerulissallutit. Taavami sulerissavit? Kommuneqarfik Sermersooq tamanut assigiinngitsorpassuarnik aaqqissuussisussaavoq. Allaaserisami uani illit erinarsornermik, pattagissamik klaverimik nipilerinermillu soqutigisalik pineqarpoq.

Nipimik, erinnanik nipilersornermillu soqutigisaqaruit, taava aasaanerani atuanngiffiup nalaani, kommunip aaqqissuussineri atorluarusukkukkit, susassaaleqinavianngilatit. Pattagissamik klaverimik nipilersorneq ilinniarsinnaavat, Jensia Højgaard Dam ilinniartitsisoralugu.

Taava aamma mikrofonilerinermi, nipilerinermi, immiussinermi, mixerinermi masteringimilu teknikkimut tunngasunik ilinniarsinnaavutit Jenseeraq Olsen nipilerinermik ilinniartitsisoralugu

Aaqqissuussinissat assigiinngitsut qaqugu sumilu ingerlanneqassanersut ataani takusinnaavatit. Peqataaniaraanni linki una atorlugu nalunaartoqarsinnaavoq, sammisassallu ataasiakkaat pillugit annertunerusumik paasisaqarsinnaallutit. Soorunami aaqqissuussinernut arlalinnut peqataajumallutit nalunaarsinnaavutit.

Pattannermik klaverimik ilinniarneq

Ulloq: Sap. ak. 28-29-30 peqataanissamut nalunaartitsineq pereerpat ulluliisoqassaaq.

Sumi: Nipilersornermik Ilinniarfik

Nipilereriaaseq

Ulloq: 13.-17. juuli

Sumi: Nipilersornermik Ilinniarfik