Innuttaasunut

Aasaanerani atuanngiffeqarnerup nalaani aaqqissuussinerit: Nuup aqquserngini telefoni atorlugu misigisassarsiorit imaluunniit angallassisulerlutit qaqqanut pisuttuarit

Paasissutissaq qangarnissaq

Akit, ammasarfiit, malittarisassallu il.il. uani saqqummiunneqartut qanganitsersimasinnaapput.

Aasaannaqaaq, taamaattumillu sunngiffeqarnissamut piffissaqarnerulissallutit. Taavami sulerissavit? Kommuneqarfik Sermersooq assigiinngitsorpassuarnik aaqqissuussisussaavoq. Una allaaserisaq ilinnut silamiinnermik nuannarisalimmut tunngasuuvoq.

Atuanngiffeqarnerup nalaani angerlarsimaannarlutit susassaaleqisariaqanngilatit, tassami silami susassarpassuaqarpoq. Nuup aqquserngi paasisassarsiorfigerusukkukkit, Nuuk Challenge ilinnut piukkunnavippoq. Tassani mobiili” nassatarissavat, aammalu illoqarfimmi kisimiillutit, ilaquttatit kammalaatitilluunniit ingerlaqatigalugit paasisassarsiorsinnaavutit.

Biilerpaluk qimalaarusukkukku, aamma periarfissaqarluarpoq. Tassami angallassisulerluni pisuttuarnissaq periarfissaqarluarpoq, taamaattuumik peqataaniarlutit nalunaapallanniarit.

Aaqqissuussinissat assigiinngitsut qaqugu sumilu ingerlanneqassanersut ataani takusinnaavatit. Peqataaniaraanni link una atorlugu nalunaartoqarsinnaavoq, sammisassallu ataasiakkaat pillugit annertunerusumik paasisaqarsinnaallutit. Soorunami aaqqissuussinernut amerlanernut peqataajumallutit nalunaarsinnaavutit.

Nuuk Challenge Sap. ak. 28 – mobili atorlugu immikkut suliaqarluni paasiniaaneq

Ulloq: sap. ak. 28

Sumi: Nuuk tamaat

Nuuk Challenge Sap. ak. 30 – mobili atorlugu immikkut suliaqarluni paasiniaaneq

Ulloq: Sap. ak. 30

Sumi: Nuuk tamaat

Pinngortitaq misigisaqarfigiuk – tammaarsimaarneq ilinniartitsinertalik

Ulloq: 30. juuni – 9. juuli:

Sumi: Naapiffissat assigiinngitsut