Innuttaasunut

Aasaanerani sunngiffinni sulerissaanga? Kommunip neqeroorutai uani takukkit!

Paasissutissaq qangarnissaq

Akit, ammasarfiit, malittarisassallu il.il. uani saqqummiunneqartut qanganitsersimasinnaapput.

Aasaannaqaaq, atuarfimmilu naggammik anitsiarluni sianereerpoq. Taava maanna sunngiffinni sulerissavit? Susassaaleqissanngilatit! Ugguuna ikinngutitillu sammisinnaasatit nuannersorpassuit takusinnaavatit.

Jubiiii! Aasaanerani atuanngiffik tassaavoq atuartoqaranilu ilinniagassaqanngiffik! Tassanngaannaq kisitsisinik nalunartunik kisitsissanngilatit oqaatsinillu takisuunik allattuissanak. Taavami sulerissavit?

Aasaanerani atuanngiffimmi ikinngutitillu sammisinnaasasi nuannersorpassuit kommunip ingerlattussaavai. Kikkut tamarmik nuannarisaanik sammisassaqassaaq, tae kwon do-rnermiit atisanik ilusilersuinermut isikkamillu arsarnermut. Allarpassuillu.

Peqqinneq Sammisassaqartitsinerlu pillugit immikkoortortamit aaqqissuussat allattorsimaffiat

Qalipaaniaruit, marriorniaruit kaagiliorniaruilluunniit Illorpumi taakku ingerlanneqassapput. Annertunerusunik paasisaqarniaraanni peqataanissamullu nalunaarniaraanni: illorput@sermersooq.gl – Oqa./Tlf. 36 63 25