Innuttaasunut

Maannakkumiit Nuummi Majoriami Suliffissarsiuussisarnermut Aqqutissiuussinermullu Sullissivimmut piffissamik inniminniisalissaatit

Paasissutissaq qangarnissaq

Akit, ammasarfiit, malittarisassallu il.il. uani saqqummiunneqartut qanganitsersimasinnaapput.

Malittarisassat nutaat ingerlaannaq atuutilertut ima kinguneqassapput, maannakkumiit Nuummi Majoriami Suliffissarsiuussisarnermut Aqqutissiuussinermullu Sullissivimmut piffissamik inniminniisalissagavit. Taamaaliortoqarpoq sulisut innuttaasullu peqqissusaat isumannaarniarlugu. Naqitsinneq oqarasuaatikkut pisassaaq.

Nuummi Majoriami Suliffissarsiuussisarnermut Aqqutissiuussinermullu Sullissivimmut takkunnissat tamarmik siusinaarluni piffissamik inniminniiffiusariaqalerput. Taamaaliorsinnaavutit mailikkut allaffigalugu imaluunniit sianerlutit. Iliuuseqarneq massakkorpiaq atuuttussanngortinneqarpoq.

Naqitsinniaruit suliffeqarnermut oqarasuaatikkut 36 80 70-imut sianerlutit nalunaarsortissaatit

Nuummi Majoriami Suliffissarsiuussisarnermut Aqqutissiuussinermullu Sullissivik mailikkut imaluunniit sianerfigalugu attavigineqarsinnaavoq.

Oqarasuaat: 36 80 70
Mail: job@sermersooq.gl

Tusaqqissaagut.