Innuttaasunut

Siulersuisunut ilaasortaarusussinnaavit?

Paasissutissaq qangarnissaq

Akit, ammasarfiit, malittarisassallu il.il. uani saqqummiunneqartut qanganitsersimasinnaapput.

Paasissutissanut immersuiffissaq immersoruk kommunimilu paaqqinnittarfinni imminut pigisuni aamma aningaasaateqarfinni illit CV-nnut naapertuuttumik siulersuisuni ilaasortanngornissamut imminut periarfissillutit.

Kommuneqarfik Sermersuumi kommunalbestyrelsimit kissaatigineqarpoq kommunip paaqqinnittarfiutaanni imminnut pigisuni aamma aningaasaateqarfiini siulersuisut inuttaqassasut assigiinngitsunik piginnaasalinnik.

Taamaattumik illit CV-t (paasissutissanut immersuiffissaq atorlugu) Kommuneqarfik Sermersuumut maanna nassiussinnaanngorpat kommunillu CV-nik paasissutissaasivianut ilaalerlutit.

Kommunimi allaffeqarfik ingerlatseqatigiiffinnik aningaasaateqarfinnillu suleqateqarluni siulersuisuni sinniisuutitassat sunik piginnaasaqarnissaannik nassaarniarluni sulissuteqarpoq. Taamaaliortoqarpoq ingerlatseqatigiiffinnut kommunimilu innuttaasunut iluaqutaasussamik ingerlatseqatigiiffiit oqimaaqatigiissumik ineriartortinniarlugit.

Neqeroorut siulersuisunut kommunalbestyrelsip sinniisuutitassaminik kommunalbestyrelsimut ilaasortaanngitsumik toqqaaffigisinnaasaanut atuuppoq. Neqeroorut kommunalbestyrelsip nammineq ilaasortamik akornanni siulersuisunut ilaasortassatut toqqaaffigisimasaanut atuutinngilaq.

Dit oplysningsskema vedr. bestyrelsespost er nu sendt