Innuttaasunut

Ataatsimiititaliami siulittaasoq Paamiunut tikeraartoq

Paasissutissaq qangarnissaq

Akit, ammasarfiit, malittarisassallu il.il. uani saqqummiunneqartut qanganitsersimasinnaapput.

Isumaginninnermut suliffeqarnermullu ataatsimiititaliami sulittaasoq Charlotte Ludvigsen ulluni makkunani Paamiunut tikeraarpoq, tikeraarnerminilu kommunip suliffeqarfiutai arlallit pulaarpai. Sisamanngornermi ullaap tungaani Nuilaaq alakkarpaa. Nuilaami atuisut tassaapput innarluutillit, namminneq angerlarsimaffimmi najugallit. Ullup ingerlanerani Nuilaami ataatsimoortinneqartarput tassanilu ilaatigut assassoqatigiittarlutik, sanaatillu innuttaasunut tuniniartarpaat.

Charlotte Ludvigsen takornariartinneqarpoq pulaarneranilu kaffisoqatigiittoqarpoq kalaallllu kaagia aamma sassaalliutigineqarluni. Nuilaami ningiuusoq Andrine Jensen orniguttarfimmullu takkuttartut marluk, tassaasut Kristian Petersen aamma Maria Duneq, inuuvissioqqammermata erinarsorfigineqalaarput.