Aasaanerani atuanngiffeqarnerup nalaani aaqqissuussinerit: Piginnaanitit makkununnga atorluakkit atisanik ilusilersuineq, inuit-kakiuisarnerat, nerisassiorneq atuakkiornerlu

Aasaannaqaaq, taamaattumillu sunngiffeqarnissamut piffissaqarnerulissallutit. Taavami sulerissavit? Kommuneqarfik Sermersooq assigiinngitsorpassuarnik aaqqissuussisussaavoq. Una ilinnut assassornermik soqutigisalimmut tunngavoq.

Aasap ingerlarnerani assassorlutit ingerlatsiinnarusukkuit kusanartunillu atisaliorlutit, mamartumik kaagiliorlutit imaluunniit nuannersumik oqaluttualiorusukkuit periarfissarpassuaqarputit. Aamma inuit-kakiueriaasiat misilissinnaavat, tamakkuuppummi tammaqqittussat.

Aaqqissuussinissat assigiinngitsut qaqugu sumilu ingerlanneqassanersut ataani takusinnaavatit. Peqataaniaraanni link una atorlugu nalunaartoqarsinnaavoq, sammisassallu ataasiakkaat pillugit annertunerusumik paasisaqarsinnaallutit. Soorunami aaqqissuussinernut amerlanernut peqataajumallutit nalunaarsinnaavutit.

BIBI CHEMNITZ peqatigalugu sammisaqarneq -Atisanik ilusilersuineq misiliguk.

Ulloq: 2.-3. juuli

Sumi: Kangillinnguit Atuarfiat

 

BIBI CHEMNITZ peqatigalugu sammisaqarneq -Atisanik ilusilersuineq misiliguk.

Ulloq: 7.-9. juuli

Sumi: Kangillinnguit Atuarfiat


Inuusuttunut allannermik sammisaqartitsineq

Ulloq: 13.-15. juuli

Sumi: Nuussuup Atuarfia

IGASA -Nuannersunngorlugu nerisassiorit

Ulloq: 14-16. juuli

Sumi: Kangillinnguit Atuarfiat

 

Inuit Tattoo - Inuit Tattoo pillugu ilikkagaqarit.

Ulloq: 20. - 24. juuli

Sumi: Kangillinnguit Atuarfiat