Services

Innuttaasunik Kiffartuussivimmut aamma Majoriaq Nuummut orninneqassappata oqarasuaatikkut inniminniisoqaqqaassaaq

Sisamanngornermi septembarip 16-ianiit Innuttaasunik Kiffartuussivimmut aamma Majoriaq Nuummut ornigulluni saaffiginninniaraanni, mailikkut, oqarasuaatikkut imaluunniit qarasaasiakkut immersuinikkut ingerlanneqaqqaassapput. Tamanna coronavirusimik tunillaassuisinnaanermik pinaveersaartitsinissamik tunngaveqarpoq. Pinaveersaartitsineq massakkorpiaq atuuttussanngortinneqarpoq. Qanoq ilillutit piffissamik inniminniissanerlutit uani atuaruk.

Innuttaasunik Kiffartuussivimmi sullinneqarnissannut piffissamik inniminniissaatit. Piffissamik inniminniileruit ima iliussaatit:

Uunga mailikkut allassaatit innuttaasunut@sermersooq.gl

+299 36 79 00-mut sianerit

Innuttaasunik Kiffartuussivimmi sullissinermut ataatsimut minutsit 20-it atugassatut naatsorsuutigineqartarput. Taamatut iliuuseqartoqartarpoq, Innuttaasunik Kiffartuussivik ataatsikkut inoqangaatsiartarmat. Taamaattumik kaammattuutigineqarpoq, Innuttaasunik Kiffartuussiviup piffissami ilinnut/ilissinnut tunniussaani Kommuneqarfiup Allaffiani isersimassasusi.

Majoriaq Nuuk

Majoriaq Nuummi sullinneqarnissannut piffissamik inniminniissaatit. Piffissamik inniminniileruit ima iliussaatit:
Uunga mailikkut allassaatit majoriaq-nuukadm@sermersooq.gl

+299 36 80 70-mut sianerit
Neriuppugut tamassi naammagittassuseqarlusi, suleqatiginnikkusussuseqarlusi paasinnillusilu ikiuutissasusi.

Nuummi inunnik isumaginninnermik sullissineq ammaannassaaq.