Sommerferieaktiviteter: Slip kreativiteten løs som tøjdesigner, inuit-tatovør, kok og forfatter

Sommerferien er ankommet, og derfor er der masser af fritid. Så hvad skal du lave? Kommuneqarfik Sermersooq har masser af arrangementer for en hver smag på programmet. Denne artikel er til dig, der interesserer dig for kreativitet og at arbejde med hænderne.

I løbet af sommerferien er der godt med muligheder for at holde den kreative del af hjernen i live og skabe et flot stykke tøj, en lækker kage eller måske en gribende historie. Du kan også prøve kræfter med at lave inuit-tatoveringer, og det er selvfølgelig den slags, der forsvinder igen.

Nedefor kan du se tidspunkter og steder til de forskellige arrangementer. Tilmelding foregår via dette link, hvor du også kan finde mere information om de enkelte aktiviteter. Du må selvfølgelig gerne melde dig til flere arrangementer.

Workshop med BIBI CHEMNITZ -Prøv at designe tøj.

Dato: 2-3. juli 

Sted: Kangillinnguit Atuarfiat 

 

Workshop med BIBI CHEMNITZ -Prøv at designe tøj.

Dato: 7-9. juli 

Sted: Kangillinnguit Atuarfiat


Skriveworkshop til unge 

Dato: 13-15. juli

Sted: Nuussuup Atuarfia

IGASA -lav mad på en sjov måde
Dato: 14-16. juli

Sted: Kangillinnguit Atuarfiat

 

Inuit Tattoo - Lær noget om Inuit Tattoo.

Dato: 20 - 24. juli 

Sted: Kangillinnguit Atuarfiat