Sommerferieaktiviteter: Få bolden i nettet, sved på banden og svøm som en fisk

Sommerferien er ankommet, og derfor er der masser af fritid. Så hvad skal du lave? Kommuneqarfik Sermersooq har masser af arrangementer for en hver smag på programmet. Denne artikel er til dig, der interesseret i at dyrke sport.

Hvis du savner at føle dig som Messi, Ronaldo eller Mikkel Hansen, så er der gode nyheder til dig. I løbet af sommeren er der nemlig mulighed for at få nettet til at blafre på fodboldbanen og i håndboldhallen. Håndbold bliver desuden opdelt i begynder og øvede.

Du kan også finde den indre Bruce Lee frem og lære teknikker fra kampsport til Tae kwon do skole, eller måske svømme fra dine kammerater til svømmekonkurrence i Malik. I svømmehallen er også et lysshow, hvis du foretrækker at side mere tilbagelænet.

Nedefor kan du se tidspunkter og steder til de forskellige arrangementer. Tilmelding foregår her, hvor du også kan finde mere information om de enkelte aktiviteter. Du må selvfølgelig gerne melde dig til flere arrangementer.


Håndboldskole– for nybegyndere

Dato: uge 27 / 28 - der kommer mere information senere.

Sted: Godthåbhallen/Inussivik


Håndbold camp-for dem der har prøvet at spille håndbold. 

Dato: uge 27 /28 - der kommer mere information senere. 

Sted: Godthåbhallen/Inussivik


Lysshow i Svømmehallen (Tilmelding ikke nødvendig) 

Dato: 17. juli og 7. august

Sted: Svømmehallen Malik 


Svømmekonkurrence i Svømmehallen

Dato: 3. juli

Sted: Svømmehallen Malik


NBU Fodboldskole

Dato: 5-7. august

Sted: Nuuk Stadion


Tae kwon do skole

Tid: 13-17.juli

Sted: USK Pigesal.