Kommuneqarfik Sermersooq og CSR Greenland går sammen om socialt ansvar

Ny partnerskabsaftale mellem Kommuneqarfik Sermersooq og CSR Greenland skal understøtte små og mellemstore virksomheder med at arbejde mere struktureret med socialt ansvar, også kaldt CSR (Corporate Social Responsibility).

I dag, fredag den 26. juni, har Kommuneqarfik Sermersooq og CSR Greenland underskrevet en ny samarbejdsaftale ved en ceremoni i Byrådssalen.

”Socialt ansvar er enormt vigtigt, og det er afgørende, at både det offentlige og det private hjælper til. Derfor er jeg meget glad for at kunne indgå denne aftale med CSR Greenland, for det betyder, at samarbejdet bliver styrket. Fra Kommuneqarfik Sermersooqs side ser jeg det som en mulighed for at løfte vores sociale ansvar, samtidig med at vi hjælper små og mellemstore virksomheder til at gøre det samme,” siger borgmester Charlotte Ludvigsen.

Kommuneqarfik Sermersooq har underskrivet partnerskabsaftalen med CSR Greenland med ambitionen om at hjælpe små og mellemstore virksomheder til at styrke det sociale ansvar, CSR. Samtidig ønsker kommunen også at bygge videre på sin egen vej mod at tage et større socialt ansvar, så både det private og det offentlige kan forbedre sig på området. Parterne vil især forsøge at samarbejde omkring projekter vedrørende FNs verdensmål for bæredygtig udvikling, uddannelse og kompetenceudvikling samt miljø.

Det er også i tråd med det, at Kommuneqarfik Sermersooq har indgået et samarbejde med EarthCheck om at styrke den bæredygtige turisme ved at få Nuuk optaget på listen over EarthChecks certificerede bæredygtige destinationer. CSR Greenland er den perfekte partner i dette, da organisationen blandt andet organiserer Saligaatsoq – Oprydningsdag, som i år fandt sted den 12. juni.