Erfaren embedsmand bliver ny direktør for Forvaltningen for Velfærd og Arbejdsmarked

Den 1. august sætter Ejner Grønvold sig i direktørstolen hos Forvaltningen for Velfærd og Arbejdsmarked, og med sig tager han en tung rygsæk fyldt med erfaring.

”Jeg er spændt på at lære forvaltningen og direktionen at kende, og jeg glæder mig enormt meget til at drive og videreudvikle forvaltningen”, siger Ejner Grønvold.

Der er ingen tvivl om, at Ejner Grønvold ved, hvad det vil at sige at arbejde i den offentlige sektor. Han kommer fra en stilling som leder af Inoqarfik i Kommune Qeqertalik, hvor hans ansvarsområder blandt andet har været Majoriaq, Sullissivik, Teknik og Miljø samt Erhvervs- og Entreprenørafdelingen. Desuden har han været stedfortræder for Bychefen og beskæftiget sig med forandringsledelse.

Derudover har han arbejdet som privat konsulent og som ministersekretær i Finans- og Råstofdepartementet. Det kommer Kommuneqarfik Sermersooq nu til at få glæde af.

”Ejner har præcis den profil, som vi har søgt til stillingen som direktør for Forvaltningen for Velfærd og Arbejdsmarked. Hans CV vidner om masser af erfaring, og netop erfaringen er afgørende i en direktørstilling. Vi ser meget frem til samarbejdet med ham” siger Kommunaldirektør Lars Møller-Sørensen.