Bliv klogere på fundraising!

Brug fonde.dk til at målrette og effektivisere jeres fundraising-aktiviteter.

FONDE.DK

Kommuneqarfik Sermersooq har købt adgang til fonde.dk, der er Danmarks største online fondsdatabase. Hjemmesiden indeholder forskellige værktøjer, der kan benyttes til at målrette og effektivisere fundraisingen inden for en bred vifte af emner som kultur, natur, fritid, iværksætteri, ældre, børn, arkitektur og meget mere.

ADGANG FOR FORENINGER

Aftalen med fonde.dk betyder, at alle foreninger, forvaltninger og institutioner hjemmehørende i Kommuneqarfik Sermersooq, gratis kan oprette op til 3 brugere per enhed.

Formålet er at give vores foreninger de bedste betingelser for at kunne fundraise til de mange spændende projekter, som ligger og venter rundt om i kommunen.

FÅ ADGANG

For at få adgang til fonde.dk, skal du blot udfylde en formular på sermersooq.gl. Du kan finde formularen ved at søge efter siden Fonde og fundraising på hjemmesiden. Du kan også finde denne side ved at trykke Borger efterfulgt af Fritid og til sidst Fonde og fundraising.