Skolebestyrelsesvalg 2017

Tirsdag den 24. oktober stod i valgets tegn rundt om på skolerne i Kommuneqarfik Sermersooq, og på mange af kommunens skoler var det lidt af en festdag, da man også holdt valg til elevråd.

Dagens højeste stemmetal blev nået på Atuarfik Hans Lynge i Nuuk, hvor 126 forældre afgav deres stemmer, mens dagens højeste stemmeprocent var i Tiilerilaaq, hvor 64 procent af de stemmeberettigede afgav deres stemme.

”Vi glæder os til det kommende samarbejde med de nye skolebestyrelser, og for at styrke de valgte i bestræbelserne på at få det bedste ud af bestyrelsesarbejdet, har vi i 2018 planlagt kurser for de nyvalgt skolebestyrelser,” siger Skole- og Dagtilbudschef, Jesper Madsen. ”Vi vil også gerne fra Skoleafdelingens side benytte lejligheden til at takke de afgående skolebestyrelser for deres positive indsats – og sende en stor tak til alle elever, forældre, medarbejdere og ledere som yder deres bedste i skolens travle hverdag.”

Valget på de nedenstående skoler er foreløbigt godkendt, men det skal her understreges, at valgene ikke er endeligt godkendt endnu.

Tuiisaq: Foreløbig godkendt
Arsuup: Resultatet ej fremsendt
ASK: Omvalg
USK: Foreløbig godkendt
NUUS: Foreløbig godkendt
KANG: Foreløbig godkendt
AHL: Foreløbig godkendt
Qeqertarsuatsiaat: Fredsvalg
Kapisilliit: Fredsvalg
Tasiilaq: Foreløbig godkendt
Tiilerilaaq: Foreløbig godkendt
Kuummiut: Foreløbig godkendt
Sermiligaap: Resultatet ej fremsendt
Isertup: Resultatet ej fremsendt
Kulusuk: Foreløbig godkendt
Ittoqqortoormiit: Fredsvalg

Hvis du vil have mere at vide om valget på den enkelte skole, kan du henvende dig skolen.