+299 36 70 00
kommuneqarfik@sermersooq.gl

Kuussuaq 2, PO 1005
3900 Nuuk

  1. ma - on 10:00 - 15:00
  2. to 12:00 - 17:00
  3. fr 10:00 - 12:00

Tolkene oversætter og skaber forståelse. Tolkene oversætter dansk-grønlandsk, grønlandsk-dansk, dansk-engelsk og engelsk-dansk. Deres vigtigste opgaver består i at oversætte alle former for skriftligt materiale hos Kommuneqarfik Sermersooq, og tolkning ved bl.a. forvaltningsmøder og psykologsamtaler. Tolkene er tilstede over hele kommunen, ved bl.a. socialområdet, ældreområdet og ved hjemmebesøg, samt tjenesterejser. Slutteligt deltager tolkene også ved kurser og workshops afholdt af kommunen. Tolkene udfører simultantolkning og dialogtolkning.

Rådhusbetjentene er sammen med viceværterne de praktiske, hjælpende hænder. Rådhusbetjentene sørger for posten på kommune kommer de rigtige steder hen, at der er orden på kommunens ejendomme, og hjælper til ved sammenkomster m.m. Rådhusbetjentene går også vagtrunder, og hjælper gerne kommunens besøgende og ansatte.

Viceværterne er ansvarlige for kommunens matrikler, og står for vedligeholdelse og reparationer af bygninger, inventar samt udendørsarealer.


Hent den fulde GLN liste her