Brug fonde.dk til at målrette og effektivisere jeres fundraising-aktiviteter


FONDE.DK

Kommuneqarfik Sermersooq har købt adgang til Fonde.dk, der er Danmarks største online fondsdatabase. Hjemmesiden indeholder forskellige værktøjer, der kan benyttes til at målrette og effektivisere fundraisingen inden for en bred vifte af emner som kultur, natur, fritid, iværksætteri, ældre, børn, arkitektur og meget mere.


ADGANG FOR FORENINGER

Aftalen med Fonde.dk betyder, at alle foreninger, forvaltninger og institutioner hjemmehørende i Kommuneqarfik Sermersooq, gratis kan oprette op til 3 brugere per enhed. Abonnementet gælder i denne omgang indtil d. 1. august 2020. Formålet er at give vores foreninger de bedste betingelser for at kunne fundraise til de mange spændende projekter, som ligger og venter rundt om i kommunen.


SUPPORT OG BETINGELSER

Teknisk support, herunder spørgsmål til abonnement, skal rettes direkte til Fonde.dk. Kontaktoplysninger findes på udbyderens hjemmeside, der kan tilgås via nedenstående link.

Fonde.dk

Betingelserne for brug af Fonde.dk fremgår af udbyderens hjemmeside. Kommuneqarfik Sermersooq stiller databasen til rådighed, men fraskriver sig alt ansvar for brug af tjenesten i øvrigt.

• Betingelser for brug af Fonde.dk: fonde.dk/bottom-menu/fondedkbetingelser


FÅ ADGANG

For at få adgang til Fonde.dk, skal du blot udfylde nedenstående formular, hvorefter Fonde.dk sender dig dine login-oplysninger i løbet af 1-2 hverdage. Det udleverede login (brugernavn og password) er personligt og skal opbevares forsvarligt og fortroligt, og må således ikke videregives til 3. person. God fornøjelse med fundraisingen.

• Kontakt: fonde.dk/top-menu/kontakt


TILMELDING TIL DATABASEN FONDE.DK

Dine oplysninger sendes videre til Fonde.dk

Er indholdet på denne side forældet?
Har du rettelser til denne side?