Tankefeltterapi

Hermed tilbyder vi personlig udvikling – Personlig indblik, hvorfor kan vi til tider ikke komme videre? – som oplæg/workshop. Det har vist sig at vores forløb gavner de der har deltaget. Deltagerne har vist og fortalt at deres personlige udbytte blandt andet har været; at de blev i stand til at finde ud af de uforklarlige indre ting der tynger og baggrunden til dem, og forstået at der er mulighed for at slippe dem og hvor meget det kan lette. At overskriften ikke blot er en overskrift men også genkendeligt, der er håndgribelige eksempler som er udbytterige. At man får viden og kan komme videre. At det åbner op for de forhindringer der har medført at man ikke er kommet videre. At dagen har været udbytterigt.
 
Oplægget og fremlæggelsen indeholder disse
Hvad er terapi?
Til hvad og hvordan kan det anvendes?
Vi har ansvaret for vores eget liv, personlig indblik.
Der vil være tid til spørgsmål og svar.
Hvad vil deltagerne få ud af det?
Større forståelse af sig selv / personlig indblik.
Forståelse af betydningen af selvværd og kærlighed til sig selv.
Få øje på de positive ting af personlig udvikling.
Der gennemgås øvelser, således at brugerne for redskaber til selvhjælp.
Vi er to terapeuter, vores erfaringer er at deltagerne kan blive rørt, så den ene er altid klar til at håndtere de der har behov for det.
Seminaret afholdes på grønlandsk.
Seminaret afholdes på én dag fra ca. kl. 8-16, der skal være højst 20 deltagere pr. hold. Grunden til at der er antal max. deltagere er at alle deltagere skal ubegrænset (uden at holde noget tilbage) have fuld udbytte af seminaret. Prisen pr. hold pr. dag er 13.500 kr.
Hvis der ønskes terapi efterfølgende er der mulighed for det for højst 8 deltagere pr. dag, vi tilbyder terapi for én dag for 8.000 kr.
Hertil skal huskes at der er behov for at deltage i flere terapitimer for at komme over deres problemstillinger.
Foredrag på ca. 2-3 timer koster 5.000 kr. Kort fortalt indeholder oplægget, Hvad er terapi, hvad anvendes det til, hvorfor kommer og går de ting der plager os i vort liv, fremme forståelse for at alting har en oprindelse og beskrive grunden og vise eksempler. Derudover skal I betale for billetter tur/retur og sørge for ophold, (soveværelse til to personer), som vi skal bo i fra vi ankommer til vi skal rejse igen.
I skal arrangere et sted for vi kan samles og hvis der skal afholdes terapi skal vi også være et behov for to rum. Under seminaret er det vigtigt med forplejning til deltagerne, eks. brød om morgenen, kaffe, te, frokost, forplejning til eftermiddag, grunden til det er at deltagelse hele dagen kræver gode kræfter og der skal tales om følelser. Vi ser frem til at høre fra jer hvis I er interesseret i vort tilbud. Eller hvis I har spørgsmål kan i kontakte undertegnede.
Med venlig hilsen
Tankefeltterapi Ilulissat
Janne & Peter Petersen
Tlf. 56 63 97
email; farmorjanne@hotmail.com

 

Selvom det er et spændende tilbud indstilles det at sende sagen videre til Forvaltningen for Velfærd.