Qamutseq ´91s ansøgning

Sagsresumé:

Foreningen Qamutseq ´91 har ansøgt om præmier, i alt 30 stykker.

Indstilling

Pokaler der blev bestilt tidligere er ikke blevet brugt da der ikke har været konkurrence grundet Covid-19, men de er blevet leveret i dette her år.
Foreningen Qamutseq ´91 skal først og fremmest opmuntres til at sende deres ansøgning til Afdelingen for Sundhed, Fritid og Kultur. De kan sende ansøgningen igen når de har fået svar, og vedhæfte svaret. Og bede om at vedhæfte foreningens medlemsoversigt og regnskab, de ikke er blevet inkluderet. De bør først og fremmest sende deres ansøgning til Afdelingen for Sundhed, Fritid og Kultur, når Idrætsforeningerne og Foreningerne sender en ansøgning til Lokaludvalget. Da det er dem der plejer at give bevillinger til idrætsforeningerne og andre foreninger. Det er for at forhindre, at de modtager en dobbelt bevilling, da de også plejer at få en vurdering om, hvor de ansøgte penge skal bruges.
De skal opfordres ligeledes på udgangspunkt af den opfordring vi har fået.

Foreningen Qamutseq ´91 vil blive opmuntret til at sende deres ansøgning til Afdelingen for Sundhed, Fritid og Kultur. Da foreningen har en organisation der plejer at give bevillinger.

Inklusiv foreningens medlemsoversigt og regnskab. De kan sende en ansøgning igen til Lokaludvalg, når de har gjort det.