Meddelelser

Meddelelser fra formanden:

  • Grundet konstateret Covid-19 tilfælde hos en medarbejder og et barn i den integrerede institution Timmiaaqqat på Radiofjeldet i Nuuk har forvaltningen i samråd med Coronasekretariatet lukket institutionen tirsdag og onsdag indtil tirsdagens testresultater foreligger. Der tages derefter stilling til om lukningen skal forlænges. Der er også konstateret smitte hos en elev på USK, hvorfor denne klasse er hjemsendt.

 

Meddelelser fra Forvaltningen:

  • Afdelingen for Skole og Afdelingen for Dagtilbud rejser til Tasiilaq i denne uge, hvor de skal føre tilsyn samt gennemgå vision, mission og målsætninger for forvaltningens områder og igangsætte arbejdet med at udforme institutionernes egne visioner og missioner.
  • Forvaltningen arbejder på et forslag til temadag for udvalget om dagtilbudsområdet. Forvaltningen har flere tiltag i gang på området på forsøgsbasis og erfaringerne fra disse vil skulle indgå i en sektorplan for området. Forvaltningen vil gerne gennemgå disse og dermed sikre, at udvalget tidligt er med i udviklingen af sektorplanen. Temadagen foreslås at blive afholdt i forbindelse med et kommunalbestyrelsesmøde i løbet af efteråret eller vinteren.