Meddelelser

A: Pavillion

Den 26. august 2019 afgav betoncentralen tilbud om rejsning af én pavillion. En rejsning af én pavillion tilbydes til kr. 88.700,-, hvilket overskrider med kr. 5.000,-, medregning er dækning af eventuelle materialer såsom træ og andet som måske ikke er medtaget.

Da det haster forhørte formanden sig blandt medlemmerne samme dag, næstformanden syntes ellers at tilbuddet var for dyrt, men vedtog. Jørgen Jakobsen vedtog også forslaget. Man prøvede at komme i kontakt med Hermann Hegelund og Jakob Thorsen, med det mislykkedes.

Flertal, og på grund af anledning til at kunne rejse pavillion hurtigst muligt, blev tilbuddet vedtaget som beset. Pavillion skal rejses i sletten. De tre resterende skal behandles senere efter man har fundet finansiering til dem.

Betoncentralen blev kontaktet den 17. september 2019, om ønske til at rejse pavillion hurtigst. Vedtagelse blev fremsendt sammen med placeringsønske.

B: Formandens beslutning under særlige omstændigheder.

 

A: Tager til efterretning.

B: Tilskud på kr. 2.000,-, i forbindelse med arrangement vedr. nye elever i Grønlands Maritime Center blev taget til efterretning.