Evt.

Henrik Rachlev (IA): Først og fremmest tak for dette år. Rigtig god jul til jer og jeres familier. Her i Paamiut har vi haft indvielse af alderdomshjemmet i Paamiut, hvor beboerne ønsker at sige tak for jeres gaver. Det siger jeg også tak for. Borgerne i Paamiut, selvom der nu er færre, så har vi haft en rigtig god dag og ønsker jer et godt nytår.

Mala Høy Kuko (S): Jeg håber borgmesteren siger til, hvis hun har afholdt møde med en naalakkersuisoq. Tak til alle kommunalbestyrelsesmedlemmer og administration. Tak til borgmesteren med gaven, både til os og til de ansatte i administrationen. Mange tak fra os alle sammen. Jeg håber I får en god jul og i det nye år også kommer til at have et godt samarbejde med gode smil.

Charlotte Ludvigsen (IA): Sidste møde kom medlemmerne med deres taksigelser. De sidste par uger har vi i kommunen været igennem meget og er blevet rystet. I forhold til Tasiilaq, kom Knud med sin rørende tale om Tasiilaq. Vi har gået hånd ihånd med vores administration i stormvejr, og vi vil gerne sige tusind tak. Stor tak til adninistrationen i Tasiilaq. Der er også mange mennesker, det går godt for og dem skal vi huske at rose. Tusind tak til administrationen og borgerne og ikke mindst den tidligere borgmester. Det var ærgerligt hun trådte tilbage. Fremadrettet har vi sat os nogle ambitiøse mål, og det er vores mål at vores borgere får en god service. Tak til administrationenn som realiserer vores politiske vision og mål, og der er stor fokus på os i den globale verden også pga. klima og Donald Trump. Der har vlæret afholdt en turismekonference, hvor der i vores hovedstadsstrategi er nogle bestemte mål vi skal realisere. Derfor er vores kommune også et meget interessant sted for dem, der vil oprette firmaer og arbejdspladser. Vi ser frem til at lufthavnen bliver færdig, selvom det tager mange år. Det gør vores by og kommune attraktiv. Tak for, at I sammen med mig har løftet opgaven med at føre kommunen frem. Vi skal sikre kommunen er førende indenfor vores land. Tak til administrationen for at udføre vores visioner. Vi skal alle sammen samle krafter her i julen og hygge os med vores familier. Tak til alle.