Søg Vestnordisk Hovedstadsfond

Her på siden kan du læse mere om Vestnordisk Hovedstadsfond og de betingelser der gælder for ansøgning af fondsmidler. Desuden finder du også ansøgningsskemaet nederst på siden.

Fællesfonden Nuuk, Reykjavík og Tórshavn modtager ansøgninger om støtte. Fonden holder møde i starten af juni, hvor bestyrelsen træffer beslutninger om tildeling af støtte.

Nuuk, Reykjavík og Tórshavns byråd bevilger årligt midler til fonden, som har til formål at yde støtte til aktiviteter, som kan styrke samarbejdet og forståelsen mellem de tre kommuner og deres borgere inden for kultur, uddannelse og idræt. Det fremmer mulighederne for at få bevilget støtte, hvis alle tre byer deltager i ansøgningen.

Enkeltpersoner, foreninger o.a., som opfylder betingelserne for at opnå støtte, bedes sende ansøgningsskema med beskrivelse af aktiviteten. Ansøgningsskema kan hentes på kommunens hjemmeside. Det er vigtigt at benytte ansøgningsskemaet og udfylde det så udførligt som muligt.

Ansøgning mærket:  Vestnordisk hovedstadsfond – Nuuk, Reykjavík og Tórshavn skal sendes til Kommuneqarfik Sermersooq · Kuussuaq 2 · Postboks 1005 eller på e-mail til kommuneqarfik@sermersooq.gl  og skal være kommunen i hænde senest 1. april 2024